• Ervaren expediteur
  • Totaaloplossingen voor transport
  • Persoonlijke benadering
  • Flexibel en betrouwbaar

Nieuwsbericht

blog

Interview met BBL-student Riley

Wij hebben aan onze BBL-student Riley Buis gevraagd wat zijn ervaring bij ons is. Riley (18), afkomstig uit Tilburg maar momenteel woonachtig in Rijsbergen, volgt de opleiding BBL Logistiek medewerker bij het ROC Tilburg. Hierin leert hij om verantwoordelijkheid te dragen voor het proces van levering, opslag en verzending van de goederen.

Riley en zijn keuze voor BBL & DNA

Ik heb bewust de keuze gemaakt voor BBL. De reden hiervoor is omdat het werken in de praktijk mij een stuk meer aanspreekt dan zitten op school. Daarnaast ben ik ook van mening dat je meer leert bij een BBL-opleiding t.o.v. een BOL opleiding. Ik vind het fijn om lekker bezig te zijn en op die manier alles te leren. Je verdient er tot slot ook nog een centje mee, ook niet verkeerd.

Mijn keuze voor DNA is ontstaan vanuit school. In het 4de leerjaar van de middelbare school moest ik op zoek naar een korte stage. Ik heb toen in de buurt van Rijsbergen gezocht naar een logistiek bedrijf en kwam zo uit bij DNA. Op dat moment kon ik er helaas geen stage lopen wegens de verhuizing die toen plaatsvond. Gelukkig was er wel de mogelijkheid om hier te starten met mijn BBL-opleiding.

Werkzaamheden bij DNA en Riley zijn ervaring

Ik hou mij voornamelijk bezig met orders picken, goederen opslaan en het verpakken voor verzending. Het is echt een leuke ervaring en ik heb het erg naar mijn zin. Dat komt mede door mijn collega's, die erg vriendelijk zijn.

Ik heb bij DNA al heel veel mogen leren. Ik weet nu hoe ik orders moet picken, maar houd me ook bezig met het laden en lossen met de heftruck. Zo heb ik mijn EPT, reach en heftruck certificaat gehaald bij DNA.

Is DNA United Forwarders aan te raden?

Ik zou DNA zeker aanbevelen, omdat ik het werk erg leuk vind en ik omringt ben met leuke collega's. En ook niet geheel onbelangrijk, er is goede begeleiding voor studenten.